Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fulgerul face noi victime în sudul țării. A ucis o turmă de oi și a rănit ciobanul

© AFP 2024 / Yasser Al-Zayyat Молнии над Кувейтом
Молнии над Кувейтом - Sputnik Moldova
Abonare
O turmă de 43 de oi a fost ucisă, iar ciobanul a fost grav rănit după ce un fulger a lovit copacul sub care animalele și tânărul se adăposteau de ploaie.

CHIȘINĂU, 6 iunie – Sputnik. Tragedie la Copciac, în UTA Găgăuz-Yeri. Un fulger a omorât o turmă de oi și a rănit grav ciobanul în vârstă de 22 de ani. Nenorocirea a avut loc marți seara, la câteva zile după ce o fetiță de 4 anișori, la fel din Copciac, a fost lovită mortal de fulger. 

Слабонервным не смотреть: молния ударила в пассажирский самолет - Sputnik Moldova
Video
Imagini șocante: Momentul în care un avion de pasageri este lovit de fulger

Potrivit presei locale, aversele cu descărcări electrice l-a prin pe cioban în câmp. Acesta s-a adăpostit împreună cu oile pe care le avea în grijă sub un nuc. La un moment dat, un fulger a lovit în copacul sub care se aflau animalele și ciobanul.

Tânărul a fost rănit grav la picior, iar cele 43 de oi au murit pe loc. Ciobanul a fost transportat la Spitalul din Ceadâr-Lunga, unde i s-a acordat ajutorul medical necesar. Acum starea sănătății acestuia este stabilă. 

Fluxul de știri
0