Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bacalaureatul-2018 a început: Iată cum s-a desfășurat primul examen

© Sputnik / Евгений Епанчинцев / Accesați arhiva multimediaExamen
Examen - Sputnik Moldova
Abonare
Sesiunea de bacalaureat 2018 se desfășoară în perioada 5-22 iunie. La sesiune au fost admiși 18150 de candidați, dintre care 3020 de candidați sunt restanțieri din sesiunile anterioare.

CHIȘINĂU, 5 iunie – Sputnik. Candidații alolingvi au susținut marți, 6 iunie, proba din cadrul sesiunii de bacalaureat la limba și literatura română. Examenul a fost organizat în 55 de centre de BAC. Potrivit informației prezentate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, la examen au fost admiși 2925 de candidați. Conform informațiilor preliminare, proba de examen s-a desfășurat fără incidente.

Сдача экзамена - Sputnik Moldova
Societate
Încep evaluările naționale pentru absolvenții treptelor gimnaziale și de liceu

Următoarea probă din sesiunea curentă se va desfășura vineri, 8 iunie, în toate cele 92 de centre de bacalaureat. La examenul la limba de instruire vor participa 15348 de candidați, dintre care 12608 vor susține examen la limba și literatura română, iar 2740 – la limba și literatura rusă. 

Sesiunea de bacalaureat 2018 se va desfășura în perioada 5-22 iunie. La sesiune au fost admiși 18150 de candidați, dintre care 3020 de candidați sunt restanțieri din sesiunile anterioare.

Verificarea lucrărilor de examen va fi efectuată în perioada 5-26 iunie. Rezultatele vor fi afişate în centrele de bacalaureat la data de 27 iunie.

Fluxul de știri
0