Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Veste bună pentru moldovenii din Franța, a fost lansată cursa aeriană Chișinău–Nisa

© SputnikTiti Zemba
Titi Zemba - Sputnik Moldova
Abonare
Air Moldova deschide o nouă cursă aeriană, Chișinău– Nisa. Din 26 aprilie zborurile spre Coasta de Azur vor fi efectuate de 2 ori pe săptămână.
O cursă aeriană Chișinău – Nisa. Interviu exclusiv cu Titi Zemba

În luna iunie 2018, într-un interviu pentru studioul de radio Sputnik Moldova, Titi Zemba  fondatoarea Asociației Molda-Vita – o asociație a moldovenilor din sudul Franței, de pe Coasta de Azur declara că își propune să realizeze lucruri frumoase pentru moldovenii de pe Coasta de Azur.

Mai mult, Titi Zemba spune că ar vrea să existe o cursă aeriană Chișinău—Nisa și chiar a inițiat discuții pe acest subiect cu autoritățile franceze și cele moldovenești. Iată că acel vis al ei s-a transformat deja în realitate.

Ea declara atunci "Am vorbit și cu ambasadorul Republicii Moldova, care a spus că ne va ajuta. Este foarte real să avem o astfel de cursă, francezii sunt mai deschiși spre colaborare".

Titi Zemba mai spune că pe Coasta de Azur sunt cel puțin două mii de moldoveni.

În cadrul aceluiași interviu, Titi Zemba a povestit cum a ajuns să lucreze la un prestigios post de radio din Nisa, dar și despre planurile frumoase pe care le are pentru moldovenii care locuiesc în sudul Franței.

Interviul audio integral îl puteți asculta în fișierul audio atașat.

Mai multe detalii despre orarul zborurilor puteți află aici>>>

Fluxul de știri
0