Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Buzova, aproape goală, în brațele lui Kirkorov - Imagini incendiare

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaЦеремония вручения VII русской музыкальной премии телеканала "RU.TV"
Церемония вручения VII русской музыкальной премии телеканала RU.TV - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova a obișnuit deja publicul cu ținutele sale extravagante și comportamentul excentric, însă de această dată vedeta pare să se fi întrecut pe sine.

CHIȘINĂU, 3 iunie —Sputnik. Vedeta din Rusia, Olga Buzova, s-a lăudat la gala premiilor MuzTV cu o rochie semnată de cunoscutul designer rus Valentin Iudașkin care, potrivit unor comentarii, ar fi costat în jur de 70 de mii de euro.

În ciuda prețului exorbitant, articolul vestimentar abia de-i acoperea anumite părți ale corpului. Ceea ce a și provocat numeroase comentarii acide la fotografia postată pe Instagram de controversata vedetă.

Buzova a interpretat o piesă în cadrul evenimentului, iar la un moment dat aceasta s-a apropiat, cu gesturi lascive, de interpretului Filip Kirkorov și chiar s-a așezat în brațele acestuia. Ea a ținut să-i mulțumească "regelui estradei" pentru dragoste și susținere.

"Atunci când sunt susținută de regi, nimic nu mă poate înspăimânta", a declarat ea.

De altfel, Buzova pare să fi făcut o pasiune din a se arunca în brațele unor bărbați cunoscuți din show-biz-ul rusesc. Astfel, ea a postat recent pe pagina sa de Instagram o fotografie în care este purtată în brațe de vedeta TV Andrei Malahov.

În ce-l privește pe Kirkorov, el nu a fost deloc surprins de gesturile Olgăi Buzova și chiar a ridicat-o în brațe pe aceasta, cu vădită mulțumire.

Filip Kirkorov este una dintre puținele vedete ale show-biz-ului din Federația Rusă care are o atitudine binevoitoare față de Olga Buzova. Cei mai mulți dintre "colegii de breaslă" o consideră o pseudoartistă și ironizează pe seama facultăților ei intelectuale. Nu însă și Filip Kirkorov.

Fluxul de știri
0