Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce vor păți bărbații din Moldova care vor apela la serviciile prostituatelor

© AP Photo / Franka BrunsProstitution
Prostitution - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Persoanele care se vor bucura de serviciile prestate de prostituate nu vor rămâne fără atenția statului.

CHIȘINĂU, 2 iunie  — Sputnik. Practicarea prostituției va fi amendată crunt, iar cei care vor beneficia de aceste servicii vor rămâne fără bugetul familiei și vor mai fi nevoiți să muncească în folosul comunității. 

Prostituate - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Iată cât câștigă pe zi prostituatele din Moldova în Amsterdam, Olanda

Potrivit unei inițiative a Ministerului Justiției, practicarea prostituţiei, inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice, se va sancționa de la 1800 de lei la 2400 de lei. Prostituatele ar mai putea fi puse să muncească în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

Și persoanele care se vor bucura de serviciile prestate de prostituate nu vor rămâne fără atenția statului. Beneficiarii de aceste servicii vor fi amendate de la 1200 de lei la 1800 de lei. Dacă nu vor avea bani să plătească amenda, aceste persoane vor trebui să lucreze în folosul statului de la 20 la 40 de ore.

Inițiativa ministerului se referă și la persoanele care sunt impuse contrar voinței să presteze servicii sexuale. Acești cetățeni vor fi absolviți de pedeapsa contravențională. 

Fluxul de știri
0