Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenii care și-au planificat vacanța în Papua Noua Guinee trebuie să știe asta

© Flickr / Drew DouglasPort Moresby, Papua New Guinea
Port Moresby, Papua New Guinea - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii Republicii Moldova care vor dori să plece în vacanță în această vară în Papua Noua Guinee trebuie să știe că vor fi privați de un serviciu.

CHIȘINĂU, 1 iunie – Sputnik. Dacă v-ați planificat vacanța în Papua Noua Guinee trebuie să știți că autoritățile din Port Moresby au decis să interzică Facebook-ul timp de o lună. 

Ministrul Comunicaţiilor din această țară a anunțat că măsura este necesară pentru eliminarea conturilor false şi a pornografiei de pe reţeaua socială, potrivit Digi24. 

Pașaport - Sputnik Moldova
Societate
Deputații au extins valabilitatea pașapoartelor moldovenești

De asemenea, se va studia efectul răspândirii ştirilor false, cum este folosit Facebook-ul şi dacă are efecte asupra stării de bine şi a productivităţii locuitorilor arhipelagului.

Dacă rezultatele nu vor fi satisfăcătoare, reţeaua ar putea fi interzisă definitiv şi înlocuită cu un site de socializare naţional.

Papua Noua Guinee este o țară insulară situată în vestul Oceanului Pacific, la nord de Australia și la est de Indonezia. Împarte insula Noua Guinee cu provinciile Papua și Papua de Vest ale Indoneziei.

Fluxul de știri
0