Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

De la câți ani să-ți duci copilul la școala de dans

© SputnikVictoria Basiul
Victoria Basiul - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Dansului Modern și de Estradă, Victoria Basiul a fost invitată la emisiunea ”Sputnik Matinal”, moderată de Tatiana Cebotari și Vasile Dosca unde a vorbit despre micii campioni moldoveni și a dat câteva sfaturi utile.
De la câți ani să-ți duci copilul la școala de dans

Victoria Basiul spune că părinții ar trebui să aleagă cu precauție școala de dans unde să meargă copilul lor pentru a nu fi nevoiți să o schimbe într-o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, întrucât copilului îi va fi mai greu să se adapteze și asta îi poate afecta performanțele.
Totodată, președintele Federației Dansului Modern și de Estradă a vorbit și despre vârsta prielnică când un copil ar trebui să fie adus la școala de dans.
" Noi recomandăm ca părinții să-și aducă copiii la vârsta de trei ani la școala de dans pentru că atunci corpul său este mai elastic, însă rezultatul nu se vede imediat. Dacă ai adus copilul la dans la vârsta de trei ani, așteaptă rezultate după trei sau patru ani. Este greșit atunci când un copil vine la școala de dans, iar părintele așteaptă să fie campion într-un an", a declarat Victoria Basiul.

 

 

Fluxul de știri
0