Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Procurorul general s-a îmbolnăvit. Acesta a fost internat la spital

© Sputnik / Мирослав РотарьЭдуард Харунжен
Эдуард Харунжен - Sputnik Moldova
Abonare
Eduard Harunjen a fost internat la spital. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Andrian Candu, fără ca să precizeze cât de gravă este starea procurorul general.

CHIȘINĂU, 31 mai – Sputnik. Procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, s-a îmbolnăvit. Acesta a fost internat la spital. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul ședinței de astăzi a forului legislativ. 

Telefon mobil - Sputnik Moldova
Societate
Exclusiv: Despre cum ascultă procurorii ce vorbim la telefon

Plenul Parlamentului urma să audieze astăzi Raportul de activitate a Procuraturii Generale pentru anul 2017. Șeful Legislativului a declarat însă că a fost anunțat la telefon că procurorul general este internat la spital. Candu le-a solicitat deputaților să susțină propunerea de anulare a audierii Raportului Procuraturii Generale.

Majoritatea deputaților prezenți în sală au susținut propunerea de a exclude de pe ordinea de zi a acestui subiect. 

Harinjen a prezentat anterior acest raport în cadrul unei ședințe comune a Comisiei juridice, numiri și comunități și a Comisiei securitate, apărare națională și ordine publică. 

Fluxul de știri
0