Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De a plecat la Moscova ministrul israelian al Apărării Lieberman

© East News / AP/FOTOLINKIsraeli Foreign Minister Avigdor Liberman
Israeli Foreign Minister Avigdor Liberman - Sputnik Moldova
Abonare
Lieberman are programată o întrevedere cu ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu. Din delegație face parte și șeful Directoratului de Informații Militare, Tamir Hayman, informează mass-media.

CHIȘINĂU, 31 mai — Sputnik. Ministrul Apărării al Israelului, originar din Basarabia, Avigdor Lieberman, a plecat pe calea aerului la Moscova unde va avea o întrevedere cu omologul său rus Serghei Șoigu, informează joi mass-media israeliană, cu referire la un comunicat al șefului Apărării publicat pe Twitter.

„Plec în Rusia într-o vizită de lucru. Principalele chestiuni de pe agendă sunt asigurarea sistemului de securitate a Israelului, precum și expansiunea Iranului și a grupărilor acestuia în Siria", a scris Lieberman.

Anterior, ambasada Israelului la Moscova a confirmat că este planificată o astfel de întâlnire.

„Împreună cu Lieberman vor sosi la Moscova șeful Directoratului de Informații Militare și șeful departamentului militar-politic al Ministerului Apărării", a comunicat sursa pentru reporterul RIA Novosti.

Ceva mai devreme, Lieberman a scris pe Facebook că apreciază înalt relațiile cu Rusia și dialogul stabilit cu această țară.

Fluxul de știri
0