Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce are de gând să facă președintele Igor Dodon în satul lui de baștină, Sadova

© Sputnik / Егор Еремов / Accesați arhiva multimediaСбор клубники в Брестской области
Сбор клубники в Брестской области - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de Facebook că ediția din anul acesta a Festivalului Mierii şi Căpşunilor va avea loc în satul său de baștină – Sadova, Călărași.

CHIȘINĂU, 31 mai — Sputnik. "În satul meu natal Sadova, pe data de 10 iunie, la ora 10:00, va avea loc deschiderea celei de-a V-a ediții a Festivalului Mierii şi Căpşunilor. În acest an Festivalul se va desfășura sub egida președintelui țării, întrucât pentru mine este important să susținem producătorii autohtoni și să dezvoltăm turismul în țara noastră", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele le promite o distracție pe cinste celor care participa la Festival.

"Oaspeții vor avea parte de un adevărat paradis al căpșunilor, cu degustarea diferitor soiuri de căpşuni, dulceţuri, lichioruri de căpşuni, dar și un fascinant spectacol muzical. Muzica va răsuna pe parcursul întregii zile. La deschidere vor evolua Nelly Ciobanu și Natalia Gordienko. La ora 19:00, pe scenă vor intra trupele „MILLENIUM", „AKORD", „THARMIS", „DoReDos". La invitația mea la Festival va participa cunoscutul interpret rus, bunul meu prieten, Filip Kirkorov", a mai anunțat Igor Dodon pe Facebook.

© Photo : Facebook / Igor DodonИгорь и Галина Додон
Игорь и Галина Додон - Sputnik Moldova
Игорь и Галина Додон
Fluxul de știri
0