Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia și Bulgaria vor putea să asigure securitatea energetică a Europei

© Sputnik / Алексей Дружинин / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин встретился с премьер-министром Болгарии Б. Борисовым
Президент РФ В. Путин встретился с премьер-министром Болгарии Б. Борисовым - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Cooperarea dintre Rusia și Bulgaria se va îmbunătăți în special în sectorul energetic, potrivit declarațiilor de presă ale președintelui rus Vladimir Putin, după discuțiile purtate cu premierul bulgar Boiko Borisov.

CHIȘINĂU, 30 mai — Sputnik. Dezvoltarea cooperării dintre Rusia și Bulgaria în sectorul energetic va contribui substanțial la asigurarea securității energetice europene, a declarat președintele rus Vladimir Putin după întrevederea cu premierul bulgar Boiko Borisov.

"Rusia este un furnizor fiabil de resurse energetice în Bulgaria, asigurând în special necesitățile Bulgariei în ceea ce privește gaze naturale… Există oportunități de a dezvolta cooperarea în acest domeniu important, contribuind astfel și mai mult la securitatea energetică europeană", a spus Putin, la conferința de presă comună.

Fluxul de știri
0