Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

N-o să-ți vină să crezi: Polițist, capul unei grupări criminale

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Un fost ofițer de investigație a fost condamnat la 13 ani de închisoare.

CHIȘINĂU, 30 mai — Sputnik. Un fost ofițer de investigații de la Inspectoratului de Poliție Ciocana, împreună cu alți membri ai unui grup criminal organizat, a fost recunoscut vinovat de comiterea unei infracțiuni grave — punerea în circulație a heroinei.

Penitenciar - Sputnik Moldova
Societate
Iată ce a făcut în Penitenciarul 13 cea mai feroce grupare criminală din Moldova, Makena

Ofițerul a creat gruparea criminală pentru comercializarea ilegală a heroinei. Făcând uz de situația de serviciu, inculpatul a transmis spre realizare membrilor grupării, în mai multe tranșe, 390 grame de heroină, care trebuia să fie distribuită „consumătorilor finali".

Mai mulți inculpați și-au recunoscut vina. Astfel, membrii grupării criminale au fost condamnați în total la 64 de ani de închisoare, pe termene cuprinse între șapte și zece ani de închisoare.

Capul grupării criminale a fost condamnat la 13 ani închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis și privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții în organele de drept pe un termen de cinci ani.

Alarmant: Grupuri criminale internaționale, în Moldova: moldoveni, români, spanioli>>>

Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău.

Fluxul de știri
0