Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incendiu de proporții la Moscova, stins cu ajutorul elicopterului

CC0 / Pixabay / skeeze / Пожарник на месте ЧП
Пожарник на месте ЧП - Sputnik Moldova
Abonare
Un depozit de maculatură s-a aprins în sud-estul Moscovei: la stingerea focului au fost antrenate câteva echipaje de pompieri.

CHIȘINĂU, 30 mai — Sputnik. Flăcările au cuprins o suprafață de aproape 150 metri pătrați din depozitul de maculatură situat în partea de sud-est a Moscovei, a comunicat pentru RIA Novosti o sursă din cadrul serviciilor situații excepționale din capitala Rusiei.

Incendiul a izbucnit în sectorul Peciatniki, pe o platformă deschisă de depozitare a maculaturii La fața locului a fost trimis un tren pentru intervenții la incendii.

Incendiul din mall-ul Winter Cherry din Kemerovo - Sputnik Moldova
Rusia
Cauza izbucnirii incendiului din Kemerovo: Descoperirea făcută în sala de joc pentru copii

„Suprafața totală cuprinsă de flăcări este de 150 metri pătrați", i-a comunicat interlocutorul agenției. Acesta a precizat că, din cauza vântului puternic, pompierii nu reușesc să stingă operativ focul.

Tot din cauza vântului, flăcările s-au extins până la depozitul din preajmă. Pentru localizarea focului, pompierii au fost nevoiți să solicite intervenția unui elicopter.

Potrivit datelor Ministerului Situații Excepționale, depozitul cuprins de flăcări este situat pe strada Iujnoportovaia, 27.

Incendiul a fost localizat la ora 16.12, ora Moscovei.

Fluxul de știri
0