Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova trimite un nou ambasador la Londra. Decizia luată de Parlament

CC0 / Pixabay / Stevebidmead / The Palace of Westminster
The Palace of Westminster - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Parlamentul a acceptat candidatura unui nou ambasador al al Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

CHIȘINĂU, 30 mai – Sputnik. Comisia parlamentară politică externă și integrare europeană a dat astăzi aviz consultativ pentru desemnarea Angelei Ponomariov în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Angela Ponomariov activează în cadrul serviciului diplomatic al Republicii Moldova din anul 1994.

Cristina Balan - Sputnik Moldova
Politică
Noul ambasador al Republicii Moldova în SUA va fi unul din liderii PD

”Până în prezent a parcurs toate treptele ierarhice din cadrul aparatului central, a avut trei misiuni diplomatice, a activat în ambasadele Republicii Moldova din Germania, Letonia, Viena”, a declarat secretarul general de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Mihail Căpățână.

În prezent, Angela Ponomariov deține funcția de șef al Direcției Europa Occidentală din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Ponomariov are rangul diplomatic de ministru consilier.

Guvernul de la Londra a acceptat deja candidatura Angelei Ponomariov pentru funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Fluxul de știri
0