Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil! Bilanțul INP pentru weekend: Amenzi totale de peste 110 mii de lei

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGPMașină a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP
Mașină a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul Naţional de Patrulare a făcut publice rezultatele unei operaţiuni, pe care a desfășurat-o în nordul ţării, în zilele de 25 - 26 mai.

CHIȘINĂU, 28 mai — Sputnik. În timp de două zile au fost amendaţi 367 de conducători auto.

Punct de control la frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Plecați în vacanță? Poliția precizează: Ce trebuie să știți ca să nu fiți întorși din drum

În zilele de weekend, șoferii care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere au fost identificați cu ajutorul unor maşini capcană dotate cu radare, iar după o distanţă anumită erau deja aşteptaţi de inspectori INP pentru a fi amendaţi.

Astfel, angajații INP aveau deja „în mână" dovada contravenţiei (foto și video) — asta pentru că maşinile capcană transmit informaţiile online şi în timp real.

Din numărul total, opt vitezomani au fost surprinşi circulând cu peste 100 km/h în zone în care limita de viteză este de 50 km/h, iar ”recordul” la acest capitol a fost stabilit de către un bărbat din municipiul Bălți — acesta se deplasa cu 144 de km/h.

Alți doi şoferi au fost „prinși" conducând cu o viteză de 141 km/h și respectiv 116 km/h.

Revoltător: Polițiștii de Patrulare îi amendează pe șoferi ca pe niște fraieri – Video>>>

Conform legislației în vigoare, conducătorii auto care depășesc limitele legale de viteză sunt sancționați contravențional cu amendă de la 300 până la 1500 de lei şi cu aplicarea a 3 — 5 puncte de penalizare.

 

Fluxul de știri
0