Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cel mai cotat model din Moldova: Arată bestial, mai sexy decât Xenia Deli – Video, Foto

© Photo : Facebook / Valeria VornicescuValeria Vornicescu
Valeria Vornicescu - Sputnik Moldova
Abonare
Numele ei este Valeria Vornicescu, este studentă în anul întâi la universitate și, recent, acucerit titlul de “Miss Fotomodel” la prestigiosul concurs de frumusețe Miss New World 2018, unde s-a clasat în Top 5 din 20 de țări.

CHIȘINĂU, 28 mai — Sputnik. Valeria Vornicescu a reprezentat Moldova la concursul internațional de frumusețe "Miss New WORLD 2018", care a avut loc recent în Turcia, unde s-a clasat pe locul cinci din 20.

Revenită acasă, Valeria Vornicescu le-a mulțumit tuturor conaționalilor ei care i-au ținut pumnii.

"Mulțumesc vouă, celor de acasă care m-ați susținut prin caldele cuvinte, contează enorm pentru mine, iar eu, promit ca fiecare prezență a mea nu vă vor dezamăgi așteptările! Vă pup!", a scris Valeria pe Facebook.

Ea spune că practică modellingul de la vârsta de 13 ani.

"Pe atunci eram o copilă naivă, de abia mă țineam pe tocuri. Tocurile aveau 15 centimetri. Era destul de dificil pentru mine. Dar, ca să ajungi la succes, pe o treaptă înaltă, trebuie să parcurgi mai multe etape, etape care sunt destul de dificile. La televizor se pare totul foarte frumos, perfect, în timp ce în realitate este mai dificil", a spus ea.

Tânăra a spus că părinții sunt cei care o susțin, mai ales mămica, iar sora ei mai mare a îndrumat-o pe care a ales-o. Sora ei a făcut cursuri de modelling, dar nu a urmat o carieră în domeniu.

Valeria Vornicescu este studentă în anul întâi la Universitatea de Studii Europene din Moldova și locuiește în Chișinău.

Întrebată dacă nu îi este dificil să combine orele la facultate și meseria de modelling, Valeria a răspuns că este nevoită să lipsească de la ore, dar recuperează pe urmă singură, după ce revine din deplasările pe care le are.

"Dar, odată ce ți-ai pus un scop, trebuie să-l atingi. Știu și sunt conștientă că am de trecut peste anumite bariere, obstacole și eu îmi asum toată responsabilitatea", a spus tânăra moldoveană.

Ea a mai adăugat că este mândră că a avut posibilitatea să reprezint Republica Moldova la concursul internațional de frumusețe "Miss New WORLD 2018", care a avut loc recent în Turcia.

Fluxul de știri
0