Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

”Dragă Vladimir”: Netul face haz de familiarismul lui Macron

© Sputnik / Sergei Guneev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin și Emmanuel Macron
Vladimir Putin și Emmanuel Macron - Sputnik Moldova
Abonare
Internauții nu au trecut cu vederea acel fapt că președintele Franței a încercat să impună, în raport cu omologul rus, un model de comportament afișat în cadrul recentei întâlniri cu Danald Trump.

CHIȘINĂU, 27 mai — Sputnik. ”Materialul pentru analiză” a fost oferit pe parcursul câtorva apariții comune ale celor doi lideri în cadrul Forumului economic internațional de la Sankt Petersburg. Atenția principală s-a concentrat asupra limbajului utilizat de Putin și, mai ales, de Macron.

Comentariile au fost diferite, dar foarte colorate.

I-a spus lui Putin ”la invitația ta” sau nu am auzit bine???” Îl tutiește?

Ho, este serios, să-l tutuiască pe Vladimir Putin? Oricum, am impresia că Vladimir Putin pare (foarte) puțin convins de declarația lui Macron…

Macron în două rânduri l-a numit pe Putin ”Vladimir”, de cinci ori la tutuit. Putin nu l-a numit ”Emmanuel” nici o singură dată. Macron încearcă să arate astfel că el este ”egalul” lui Putin… După mine, Napoleon are mătreață pe sacoul costumului? O vedeți și Dvs? 

Mătreața, poate, este vizibilă, dar Putin, cu siguranță, nu i-o va scutura.

Emmanuel n-are mătreață, Putin i-a dăruit un Head & Shoulders.

Putin est generos: fie ca tinerii să se simtă adulți))

Nu văd ceva deosebit în asta. Vorbește cum vrea. VV al nostru răspunde cum dorește. Jocuri, aceleași jocuri. Este evident că întâlnirea le este utilă tuturor și asta e cel mai important.

De ar conveni ceva de bine. Vești rele ne-au venit de-a săturatelea.

Fluxul de știri
0