Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Și-au acționat în judecată fiul de 30 de ani pentru că nu vroia să se mute la casa lui

© Fotolia / Andrey BurmakinJudecată
Judecată - Sputnik Moldova
Abonare
Părinții lui Michael Rotondo de 30 de ani din orașul Syracuse, New York, și-au acționat în judecată fiul pentru refuzul de a pleca din casa părintească și au câștigat cazul, potrivit postului ABC7.

CHIȘINĂU, 26 mai — Sputnik. La aflarea deciziei instanței, Rotondo a numit-o "scandaloasă" și a promis că va face recurs.

Potrivit părinților, el a refuzat să plece chiar după mai multe notificări de evacuare. Fiul a contestat, pe motiv că, potrivit legislației, nu i sa acordat suficient timp.

​"Rotundo comunică cu jurnaliștii".

Părinții Rotondo i-au oferit, de asemenea, bani (1100 dolari) pentru a-și găsi o locuință. Fiul lor a luat banii, dar a spus că nu este suficient.

În plus, potrivit părinților, Rotondo nu a investit în bugetul familiei și a refuzat să contribuie la muncile casnice.

Bărbatul și-a pierdut slujba acum opt ani și de atunci a trăit împreună cu părinții săi. Potrivit lui, el are o anumită afacere legată de site-uri de Internet. Nu a intrat în detalii.

(VIDEO) S-a făcut de râs: Un tâlhar înarmat, pus pe fugă de o femeie>>>

După cum observă portalul Syracuse.com, în cadrul ședinței judecătorul l-a întrebat pe Rotondo dacă el nu s-a gândit să-și canalizeze energia cheltuită pentru judecată în vederea găsirii unui nou apartament.

Fluxul de știri
0