Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bătaie sângeroasă în Capitală: Polițiștii au confirmat decesul unui tânăr de 30 de ani

© Sputnik / Табылды КадырбековМужчина показывает разбитый кулак, архивное фото
Мужчина показывает разбитый кулак, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția confirmă că un tânăr de 30 de ani a decedat, însă dezminte informația apărută în presă că ar fi fost angajat al MAI.

CHIȘINĂU, 25 mai  — Sputnik. Poliția Republicii Moldova dezminte informația apărută în presă precum că un polițist ar fi decedat după ce ar fi fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi.

"Menționăm că la 19 mai 2018, Poliția a fost sesizată precum că un tânăr de 30 de ani a fost bătut la un club de noapte din Chișinău. Astăzi tânărul a decedat. Pe acest caz au fost inițiate cauze penale pentru huliganism, vătămare corporală intenționată gravă și medie a integrității corporale sau a sănătății”, anunță instituția printr-un comunicat.

Identitatea persoanei decedate nu este dezvăluită, însă cei de la Inspectoratul General de Poliție au precizat că tânărul nu era angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit articolului 151 din Codul Penal al Republicii Moldova, pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care au provocat decesul victimei se pedepsesc cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Fluxul de știri
0