Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

"Gala AIPA 2018" - premii mari pentru cei mai buni din domeniul agricol

© Sputnik / Miroslav RotariNicolae Ciubuc
Nicolae Ciubuc - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură desfășoară, îa data de 25 mai,"Gala AIPA 2018", eveniment la care vor fi premiați cei mai sârguincioși agricultori.
"Gala AIPA 2018" - premii mari pentru cei mai buni din domeniul agricol

Anul acesta, fiind la a doua ediție, Gala AIPA vine și cu noutăți, și anume cu noi nominalizări: "Apicultorul Anului", "Cea mai atractivă pensiune agroturistică", "Implementarea bunelor practici în agricultura conservativă", ”Start-up-ul Anului".

Solicitat de Sputnik Moldova, directorul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, Nicolae Ciubuc,  a declarat că în cadrul evenimentului vor participa producători agricoli, reprezentanți ai instituțiilor publice. Tot la acest eveniment beneficiarii de subvenții își vor prezenta istoriile de succes. Deasemenea vor fi înmânate trofee pentru cei mai buni.

Nicolae Ciubuc spune că în acest mod autoritățile vor să-i motiveze pe cetățeni să investească în agricultură, să dezvolte afaceri în acest domeniu.

Fluxul de știri
0