Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un moldovean a dispărut în timp ce revenea din Petersburg la Chișinău

Abonare
Mihail Chetrușca era agitat, vorbea singur, după care a ieșit brusc din salonul autocarului și a dispărut fără urmă.

CHIȘINĂU, 24 mai — Sputnik. Un cetățean al Republicii Moldova, Mihail Chetrușca, în vârstă de 21 de ani, a dispărut în regiunea Pskov din Rusia.

Potrivit mediilor de informare din Rusia, rudele tânărului s-au adresat la poliție și la instituțiile de presă cu rugămintea de a-i ajutor în căutarea celui dispărut. Conaționalii noștri au comunicat că, pe data de 20 mai 2018, Mihail s-a pornit din Sankt Petersburg spre Chișinău cu un autocar de cursă. Din motive deocamdată necunoscute, tânărul a coborât în satul Zapolie, raionul Pliusski, iar autocarul a plecat mai departe fără el.

Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Societate
Poliţia de Frontieră a explicat unde au dispărut 300 de mii de cetăţeni moldoveni

Polițiștii au aflat de la alți doi călători ai aceleiași curse că Mihail avea un comportament ciudat, probabil era în panică, era agitat și chiar vorbea singur.

„El nu cunoaște prea bine limba rusă. Plecase la Petersburg să muncească, dar probabil că ceva s-a întâmplat și a fost urcat în autocarul de Chișinău", au povestit rudele lui Mihail.

Din spusele acestora, Mihail Chetrușca are înălțimea 175 cm, păr blond, este de constituție astenică, purta pantaloni și un cardigan de culoare albastră, adidași albi cu dungi negre.

Telefonul rudelor: +7-911-354-81-03.

Fluxul de știri
0