Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cea mai periculoasă moldoveancă locuiește în Rusia, face arte marțiale și este foarte sexy

© Sputnik / Alexey MalgavkoBodybuilding
Bodybuilding - Sputnik Moldova
Abonare
Figura atletică și aspectul luminos i-au adus o popularitate imensă sportivei ruse, originare din Moldova.

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. Fanii artelor marțiale mixte știu care sunt realizările sportive ale Alexandrei Albu, care se bucură de mare succes în Ultimate Fighting Championshipare (UFC). În ring, Alexandra este cunoscută cu numele de „Stitch”, în onoarea personajului unui film animat — o creatură drăguță, dar furioasă. Luptătoarea are o înălțime de 160 centimetri și greutatea de numai 61 de kilograme.

Formele ei care seduc bărbații, aspectul luminos și feminitatea musculară a Alexandrei i-au adus o mulțime de fani, iar videoclipurile și fotografiile ei au acumulat milioane de vizualizări pe rețelele de socializare. "Vreau să o chem la un duel și să mă predau imediat!" — a scris un bărbat pe pagina oficială de Facebook a Alexandrei.

Alexandra Albu s-a născut pe 14 iulie 1990 în raionul Vulcănești, iar deja la vârsta de zece ani părinții au hotărât să o dea să facă karate. Primul antrenor a fost maestrul în sportul judo al URSS, Nikolai Kazan, care a format o întreagă galaxie de atleți talentați.

Și nu este doar puternică și frumoasă, ci și inteligentă: Alexandra Albu își face studiile la Academia de Stat a Proprietății Intelectuale din Rusia. Atleta a reușit să câștige mai multe titluri sportive în campionatele internaționale.

  

Fluxul de știri
0