Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nouă români au murit într-un cumplit accident în Ungaria - șoferul era Live pe Facebook

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Apar noi date în cazul cumplitului accident produs ieri, la 60 de kilometri de Budapesta, în care şi-au pierdut viaţa mai mulţi români.

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. În după amiaza zilei de ieri, lângă Budapesta, a avut loc un cumplit accident de circulaţie în care şi-au pierdut viaţa nouă români, pasageri ai unui microbuz. Acesta s-a produs în urma coliziunii dintre un tir şi un microbuz. Şoferul microbuzului a fost spitalizat în stare foarte gravă.

Potrivit autorităților române, microbuzul înmatriculat în judeţul Mureş, care se întorcea în ţară, s-a angajat într-o depăşire periculoasă şi s-a ciocnit cu un tir.

Între timp, au apărut noi detalii în cazul cumplitului accident care a avut loc ieri în Ungaria. Astfel, o înregistrare video postată pe rețelele de socializare îl înfăţişează pe şoferul microbuzului în timp ce transmite live pe Facebook.

Înregistrarea este făcută de o persoană care a urmărit pe telefonul mobil transmisia live a şoferului microbuzului, informează Ziare.com

Acesta s-a filmat în timp ce se afla la volanul autovehiculului şi se vede cum se uita pe telefonul mobil de mai multe ori. În spatele său se aud voci şi se văd câţiva dintre călători.

La un moment dat, şoferul intră pe contrasens, angajându-se într-o depăşire periculoasă, însă nu pare să îşi dea seama că din faţa sa vine un camion.

Înregistrarea surprinde chiar momentul impactului dintre microbuzul înmatriculat în Mureş, în care se aflau nouă persoane, şi camionul încărcat cu nisip.

© Photo : Hungarian National Police HeadquartersAccident de circulaţie lânga Budapesta
Accident de circulaţie lânga Budapesta - Sputnik Moldova
Accident de circulaţie lânga Budapesta
Fluxul de știri
0