Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șef nou la Apă-Canal: De ce a plecat Veronica Herța

© Facebook / Veronica HerțaVeronica Herța
Veronica Herța - Sputnik Moldova
Abonare
Societatea pe acțiuni ”Apă-Canal Chișinău” are un nou conducător. Iată de ce Veronica Herța a pus punct activității în cadrul întreprinderii.

CHIȘINĂU, 22 mai — Sputnik. Membrii Adunării Generale a Acţionarilor "Apă-Canal Chișinău" au desemnat un nou director general al întreprinderii, după ce Veronica Herța și-a dat demisia. Este vorba de Valeriu Meșca.

Veronica Herța și-a anunțat demisia pe pagina sa de Facebook.

"Astăzi de către Adunarea Generală a fost acceptată cererea de demisie din poziţia de director general. Eu nu m-am ținut niciodată de funcții. Demnitatea mea este mai presus. Nici în concediu de boala artificial, cum fac alții, nu am de gând să mă duc. Ma dau la o parte…", a scris Herța.

Ea subliniat că a depus toate eforturile şi priceperea pentru a asigura o dezvoltare durabilă a întreprinderii în interesul consumatorilor, dar şi al angajaților.

Veronica Herța nu a explicat exact motivul care a determinat-o să pună punct activității sale în cadrul întreprinderii, precizând metaforic: ”capul plecat începe a paște”.

Noul director general al întreprinderii a fost numit Valeriu Meșca, care a deținut funcția de director general al Întreprinderii de Stat „Fabrica de sticlă" Chișinău.

Fluxul de știri
0