Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: Un şofer a rămas mască după ce un camion a trecut pe alături

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaAutomobil
Automobil - Sputnik Moldova
Abonare
Situație surprinzătoare în trafic: un conducător auto care circula regulamentar s-a trezi într-o clipă cu mașina avariată.

CHIȘINĂU, 22 mai — Sputnik. Un șofer din Rusia a fost implicat involuntar într-un incident care l-a luat pe neprins de veste.

Одометр - Sputnik Moldova
Societate
Important pentru șoferi: Iată cât de ușor poți să rămâi fără mașina parcată în curte

În timp ce conducea pe o stradă din oraşul Bataisk, regiunea rusă Rostov, pe care se circula cu dificultate, maşina bărbatului a fost avariată din cauza unui camion aflat în preajmă. Asta după ce una dintre cele şase roţi ale camionului de model KAMAZ, aparținând serviciilor municipale locale, a cedat.

Valul de aer sub presiune care s-a format în urma exploziei a fost atât de puternic încât aproape că a smuls bara de protecţie a sedanului Nissan.

Momentul a fost surprins de camera de bord a unui alt participant la trafic, care la fel a ieşit să vadă dacă a rămas cu maşina întreagă.

Fluxul de știri
0