Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Lupte în cușcă, așa cum nu ai mai văzut

© SputnikVlad Popovschi
Vlad Popovschi - Sputnik Moldova
Abonare
O nouă seară incendiară se anunță la Sala Polivalentă din Capitală, sâmbătă, 26 mai, cu începere de la ora 18 00. Cea de-a noua ediție a Galei Eagles îi va pune față în față pe cei mai buni luptători în stil MMA.
Lupte în cușcă cum n-ai mai văzut !

Unul dintre cele mai interesante dueluri se anunță a fi între moldoveanul Vlad Popovschi și belarusul Eduard Muravitsky, în categoria de 77 kg.

Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii Sport la Radio Sputnik, Popovici a declarat că studiază cu atenție adversarul și că va încerca să se impună chiar dacă va fi extrem de greu.

"Sunt de părere că trebuie să fii bine informat înainte de a intra în cușcă. Cu cât cunoști mai mult despre adversar, șansele de a câștiga cresc. Sunt genul de luptător care îmi adaptez partida în funcție de ceea ce prezintă oponentul meu", a mai adăugat luptătorul moldovean.

Gherorghe Lupu și Denis Palancica este o altă partidă care va trezi emoții care este așteptată de publicul chișinăuian. Cei doi moldoveni se vor afla pentru a doua oară față în față în cadrul acestui proiect, în condițiile în care Gheorghe Lupu a solicitat o partidă revanșă. Centura îi va reveni câștigătorului.

Despre emoțiile trăite pe ringul de luptă află în interviul de mai jos.

Fluxul de știri
0