Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Naistul Victor Moraru promovează modul sănătos de viață

© SputnikVictor Moraru
Victor Moraru - Sputnik Moldova
Abonare
Naistul îi îndeamnă pe oameni, în noul său videoclip ”Urban safari”, să adopte un mod de viață sănătos.
Naistul Victor Moraru promovează modul sănătos de viață

Naistul Victor Moraru promovează modul sănătos de viață în noul său videoclip "Urban safari". Muzicianul îi îndeamnă pe oameni să se detașeze de aglomerația urbană și să-și trăiască frumos viața. În cadrul emisiunii "Sputnik matinal", Victor Moraru a dezvăluit mai multe detalii despre această melodie.

"Orașul a devenit, în ultimii ani, aglomerat. Personajul din videoclip fuge de această aglomerație. El pleacă să exploreze țara, care este foarte frumoasă. Am promovat în videoclip modul sănătos de viață, sportul și muzica de calitate", a explicat Victor Moraru.

Victor Moraru recunoaște însă că rareori face sport, din lipsă de timp. Cu toate acestea, face tot ce îi stă în puteri să trăiască sănătos și în armonie cu el însuși.

"Obișnuiesc să joc fotbal. Din păcate, lipsa timpului nu-mi permite să practic frecvent acest sport. Sunt în permanență prins în activități", a mărturisit Victor Moraru.

Victor Moraru a realizat videoclipul "Urban safari" în colaborare cu muzicianul Natan. Detalii despre piesă și activitatea naistului aflați din interviul audio atașat.

Autor: Maria Dimineț

Fluxul de știri
0