Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată cine este și cum arăta fata măcelărită și abandonată la Grătiești

© Sputnik / Валерий Титиевский / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Detalii sfâșietoare în cazul tinerii din Cricova, măcelărită și abandonată într-o geantă, pe malul lacului din comuna Grătiești, municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 20 mai — Sputnik. Până în acest moment, Poliția nu a venit cu detalii privind cazul de la Grătiești, acolo unde, pe malul lacului, în dimineața zilei de 19 mai, a fost găsită o geantă în care se afla corpul măcelărit al unei tinere de 20 de ani. Internauții însă au identificat cine este victima și au venit cu mai multe detalii.

Poliția de Frontieră Iași - Sputnik Moldova
Societate
Al cui este cadavrul găsit măcelărit într-o geantă pe malul lacului Grătieși – Detalii

O doamnă scrie că victima, pe care o cheamă Diana, a fost prietena verișorului ei. Potrivit postării pe Facebook, Diana a dispărut și din data de de 13 mai nu răspunde la telefon, adică cu șase zile înainte ca sâmbătă corpul ei neînsuflețit să fie găsit în geanta de pe malul iazului din Grătiești.

Când au constatat că Diana lipsește, mama și mătușa ei au anunțat acest lucru pe Facebook, rugându-i pe cei care au văzut-o să le ofere o informație despre tânăra de 20 de ani.

Tânăra din Cricova ucisă să abandonată pe malul iazului din Grătiești
Tânăra din Cricova ucisă să abandonată pe malul iazului din Grătiești - Sputnik Moldova
Tânăra din Cricova ucisă să abandonată pe malul iazului din Grătiești

Până în acest moment, Poliția nu a venit cu noi detalii privind acest caz îngrozitor. Oamenii legii doar au anunțat că la examinarea corpului neînsuflețit medicul legist a constatat că cadavrul tinerei avea urme de moarte violentă, asta probabil până a fi măcelărit și abandonat pe malul iazului. Cadavru a fost îndreptat la expertiza medico-legală, pentru a stabili când a survenit decesul.

Poliția nu a anunțat dacă are vreun suspect pentru comiterea acestei crime oribile, ci doar că a inițiat o cauză penală pentru omor.

Fluxul de știri
0