Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Interviu exclusiv cu membrii formației DoReDoS: află ce s-a întâmplat în culise

© SputnikГруппа DoReDos
Группа DoReDos - Sputnik Moldova
Abonare
După ce au luat locul zece la concursul Eurovision 2018, membrii trupei DoReDoS au revenit acasă unde au fost luați cu asalt de presa locală.
Interviu exclusiv cu membrii formației DoReDoS: află ce a fost în culise

Cei de la DoReDoS au oferit un interviu în exclusivitate pentru studioul de radio Sputnik Moldova. Talentații artiști care n-au dus faima pe scena de la Lisabona spun că Eurovision 2018 a fost o victorie, dar și o experiență nemaipomenită pentru ei. Mai mult decât atât, cei de la DoReDoS spun că vor reveni pe scena Eurovisionului peste câțiva ani.

În cadrul aceluiași interviu, ei au vorbit și despre colaborarea cu Filip Kirkorov, care este și autorul piesei "Lucky day", cu care membrii trupei DoReDoS au participat la Eurovision.

De ce au ales să fie îmbrăcați în tricolorul Republicii Moldova pe scena de la Lisabona? Cine au fost dansatorii din spatele interpreților, care au făcut spectacolul și mai fierbinte, dar și ce planuri au membrii formației DoReDoS pentru perioada următoare, aflați din interviul integral din fișierul audio atașat mai sus.

Autor: Tatiana Cebotari

Fluxul de știri
0