Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O stradă din centrul Capitalei va fi închisă timp de trei luni: Iată care este cauza

© Sputnik / Rodion ProcaTransport
Transport - Sputnik Moldova
Abonare
Lucrările de reparație a străzii Sfatul Țării din Capitală vor fi efectuate pe parcursul întregii veri.

CHIȘINĂU, 18 mai — Sputnik. Strada Sfatul Țării din Capitală va fi închisă în perioada 21 mai — 10 august. Traficul rutier va fi suspendat de la intersecția cu strada București până la intersecția cu strada Anton Corobceanu. 

Снег - Sputnik Moldova
Societate
Atenție: Poliția a interzis circulația unor categorii de vehicule pe un șir de drumuri

Timp de trei luni pe această porțiune de drum se vor desfășura lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare. În această perioadă de timp circulația transportului public va fi redirecționată pe alte străzi. Microbuzele de pe linia 101, 103, 114 și 125 vor merge pe străzile 31 August 1989, Serghei Lazo, București, Mitropolit Gavril Bănulescu — Bodoni, Mihail Kogălniceanu, Al. Puşkin, 31 August 1989 şi în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele de pe linia 129 vor circula pe strada Serghei Lazo, București, Mitropolit Gavril Bănulescu-Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe linia 188 vor circula de pe strada 31 August 1989 pe str. Serghei Lazo, București, Mitropolit Gavril Bănulescu — Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Fluxul de știri
0