Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șeful poliției vine cu o avertizare pentru toți șoferii: Vezi ce se va întâmpla

© Sputnik / Мирослав РотарьАлександру Пынзарь
Александру Пынзарь - Sputnik Moldova
Abonare
Conducătorii auto din ţară au fost puşi pe jar chiar de șeful Poliției.

CHIȘINĂU, 15 mai — Sputnik. Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, a anunţat că va fi intensificată vânătoarea de vitezomani.

Birou Vamal Albița, România - Sputnik Moldova
Societate
Poliția precizează: Nu aveți nevoie de aceste acte la trecerea frontierei

Drept motiv pentru această decizie a fost invocată producerea frecventă de accidente rutiere din cauza depășirii vitezei de circulaţie.

În context, pe mai multe drumuri din ţară, şi nu doar în raza municipiului Chişinău cum se făcea până în prezent, vor apărea maşini capcană cu radare. Concomitent cu acestea vor activa şi echipaje de patrulare ale INP.

Cei care vor continua să încalce regulamentul circulaţiei rutiere şi prevederile legale în ceea ce priveşte limitele de viteză, vor fi opriți şi vor fi sancţionaţi aspru, mai anunţă şefului IGP.

Sute și chiar mii de șoferi din Moldova vor rămâne fără permise – Iată motivul>>>

Amintim că, în Republica Moldova amenzile pentru încălcarea limitei de viteză variază între 300 şi 1.500 de lei, iar punctele de penalizare oferite pot varia între 3 şi 5 puncte.

Fluxul de știri
0