Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Război și pace: rolul pe care-l au politicienii lumii în noua ordine mondială

© SputnikPavel Midrigan
Pavel Midrigan - Sputnik Moldova
Abonare
Acțiunile SUA în Orientul Mijlociu ar putea duce la declanșarea unui nou război. Din păcate, politicienii nu conștientizează acest lucru, că să se oprească la timp. Declarația aparține comentatorului politic Pavel Midrigan și a fost făcută în cadrul emisiunii „Kilometrul 0", de la Sputnik-Moldova.
Putem sau nu evita un nou război - Ce zic politologii

Politologul Pavel Midrigan este de părere că politicienii joacă un rol primordial în declanșarea conflictelor. În opinia juristului, aventurismul care-i domină pe majoritatea oamenii politici mondiali, face ca lumea să fie condusă nu în baza unor  reguli civilizate, ci prin demonstrarea forței militare.  

„Astăzi putem să ne oprim din această agonie cu înarmările, cu pregătirile de războaie. Atunci de ce nu o facem? (…) Pentru că nu avem politicieni, dar niște aventurieri care vor să domine această lume prin forța militară”, a declarat  Midrigan în cadrul unei emisiuni la Sputnik-Moldova. 


Fluxul de știri
0