Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Casă, mașină sau lingouri de aur? Ce daruri a primit deputatul Grigore Novac la nuntă

© Sputnik / Rodion ProcaGrigore Novac
Grigore Novac - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul socialist Grigore Novac a vorbit în exclusivitate în studioul Sputnik-Moldova despre nunta pe care a făcut-o acum câteva săptămâni, despre cadourile pe care le-a primit și despre motivul pentru care a renunțat la luna de miere.

CHIȘINĂU, 12 mai — Sputnik. Încă un burlac din Parlamentul Republicii Moldovei și-a pus pirostriile. Este vorba despre deputatul socialist Grigore Novac, care s-a căsătorit la sfârșitul lunii aprilie. În cadrul unui interviu radiofonic pentru Sputnik-Moldova, alesul poporului a vorbit despre nunta, care a avut loc pe 21 aprilie, dar și viața de familie.

обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un deputat din Moldova face astăzi nuntă

Întrebat dacă a primit în dar casă, mașină sau lingouri de aur, Grigore Novac a subliniat că a primit mai multe cadouri, doar că modeste.

„Veți vedea în declarația de avere ce cadouri am primit…a fost o nuntă modestă", a subliniat Grigore Novac.

Din cauza alegerilor locale, care urmează să aibă loc pe 20 mai, tânăra familie Novac a renunțat și la luna de miere.

„Nu, nu am fost în luna de miere. Suntem în plină campanie electorală și nu putem merge în luna de miere, cu toate că am vrea", a declarat Grigore Novac.

Chiar dacă are nevoie de o locuință, tânăra familie nu va aplica la programul „Prima Casă", inițiat de PDM.

„Nu cred că programul Prima Casă este cel mai reușit proiect pentru tineri. Băncile și așa oferă credite cu o dobândă mai mică. Dacă dobânda la acest proiect era de 5-6%, probabil prezenta o soluție pentru tinerile familii, dar așa — nu", a adăugat Grigore Novac.

Fluxul de știri
0