Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avertismentul lui Pavel Filip: Pașii cui vor fi monitorizați cu atenție de premier

© Sputnik / Мирослав РотарьПавел Филип
Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Pavel Filip a declarat că va urmări personal mersul lucrărilor în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova”.

CHIŞINĂU, 11 mai – Sputnik.  Prim-ministrul Pavel Filip a anunțat că Programul „Drumuri bune pentru Moldova” a pornit cu dreptul. 

Премьер-министр Республики Молдова Павел Филип - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Pavel Filip face declarații uluitoare despre cum se majorează salariile în Moldova

Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Economiei și Infrastructurii, cinci porţiuni de drum au fost deja finalizate, pe alte trei şantiere se muncește, iar pe altele zece – lucrările vor fi începute în aceste zile.

„Ne-am propus până la finele acestui an să ducem până la capăt acest program, de aceea o să încerc să urmăresc personal cum merge lucrul pe implementarea acestui proiect şi o să rog Ministerul Economiei să-mi prezinte săptămânal informațiile despre problemele care apar”, a declarat Filip.

Programul național „Drumuri bune pentru Republica Moldova” prevede reabilitarea, până la sfârșitul acestui an, a 1200 de km de drumuri locale în 1200 de localități. Suma totală a investițiilor va constitui 1,6 miliarde de lei, bani alocaţi din Fondul rutier şi bugetul de stat. 

Fluxul de știri
0