Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încheierea contractelor de achiziție a serviciilor cadastrale a devenit mai simplă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Procedura de încheiere a contractelor de achiziție a serviciilor cadastrale a fost simplificată.

CHIȘINĂU, 11 mai — Sputnik. În scopul eficientizării procesului de încheiere şi executare a contractelor de achiziție a serviciilor cadastrale, începând cu data de 11 mai 2018, Agenția Servicii Publice pune în aplicare un contract tip.

Cabinetul de Miniștri - Sputnik Moldova
În Moldova va fi creată o nouă Agenție: Vezi cu ce se va ocupa

Contractul tip poate fi descărcat de pe pagina oficială www.asp.gov.md și completat conform „Ghidului privind solicitarea serviciilor cadastrale" publicat pe site. Încheierea şi executarea contractelor menţionate se va efectua prin intermediul Serviciilor Cadastrale teritoriale.

Astfel, Autoritățile Publice Locale se pot adresa la sediul central al Agenției, la Centrele Multifuncționale sau Serviciile cadastrale teritoriale ale ASP din raza de activitate a căreia se află localitatea pe care o reprezintă.

Pentru a asigura o evidență strictă a contractelor, documentele semnate vor fi transmise pentru înregistrare Direcţiei generală juridică, resurse umane şi organizare internă a instituției.

Modificări importante pentru beneficiarii de împrumuturi: Ce vrea să facă Parlamentul>>>

Anterior, încheierea contractelor de achiziție a serviciilor cadastrale era posibilă doar la prezentarea demersului sau a contractului tip la sediul central al Agenției Servicii Publice din municipiul Chișinău, strada Aleksandr Pușkin 42.

Fluxul de știri
0