Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputat comunist: Viitoarele alegeri parlamentare ar putea să nu fie recunoscute

© SputnikIna Șupac
Ina Șupac - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele fracțiunii Partidului Comuniștilor din Parlament, deputatul Ina Șupac, a vorbit în studioul radio Sputnik Moldova despre riscul de a ajunge în situația în care alegerile parlamentare din toamnă să nu fie recunoscute ca fiind conforme standardelor și normelor internaționale.
Viitoarele alegeri parlamentare riscă să nu fie recunoscute

Deputatul comunist Ina Șupac susține că partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova ar fi cei care admit că alegerile din toamnă ar putea să nu fie recunoscute drept democratice și corecte.

Ea a menționat că autoritățile au adoptat sistemul electoral mixt pentru scrutinul parlamentar fără a ține cont de opinia instituțiilor internaționale, cea a majorității partidelor politice din ţară, precum şi pe cea a poporului.

Ina Șupac a spus că Partidul Comuniștilor va participa la campania parlamentară din toamnă în condiții inegale comparativ cu alte formațiuni, care vor beneficia de sprijin administrativ și de un suport din partea unor instituții media.

Fluxul de știri
0