Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ziua Familiei în Moldova

CC0 / Pixabay / geralt / Familie
Familie - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 11 mai, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema „Ziua Familiei în Moldova”.

Ziua Internațională a Familiei a fost instituită în anul 1993 de către Adunarea Generală a ONU și este marcată în fiecare an pe data de 15 mai. Instituirea acestei zile are menirea să atragă atenția societății civile din țările lunii asupra multiplelor probleme cu care se confruntă familia modernă.

Societatea moldovenească resimte acut consecințele crizei economice și culturale care au afectat cea mai importantă instituție: familia tradițională. Cum pot fi păstrate valorile tradiționale și familia, cum să faci față propagandei care distruge bazale morale ale societății?

Despre toate acestea vor discuta participanții la conferință:

—  Vladimir ODNOSTALKO, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, membru al comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie;

— Marina RADVAN, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, membru al comisiei parlamentare cultură, educație, tineret, sport și mass-media.

Acreditare:
E-mail: presscentre@sputnik.md
Tel.: 079900003.

Conferința se va desfășura la centrul multimedia Sputnik Moldova pe adresa: Bd. Ștefan cel mare, 202, et. 4.

Fluxul de știri
0