Eurovision 2018: Casele de pariuri anunță favoriții

Abonare
Trofeul celei de a 63-a ediții a concursului internațional de muzică Eurovision este disputat în această săptămână la Lisabona de 43 de țări. Mai aproape de finală, casele de pariuri anunță favoriții.

CHIȘINĂU, 10 mai — Sputnik. Cu câteva zile înainte de finala Eurovision 2018, programată pentru sâmbătă, casele de pariuri stabilesc clasamentul. Favoritul acestora este Eleni Foureira, reprezentanta Ciprului, cu piesa ”Fuego”.

Группа DoReDoS представит Молдову на Евровидении-2018 в Лиссабоне - Sputnik Moldova
Asta merită văzut! DoReDoS, la a doua repetiție pe scena Eurovision-2018

Alți concurenți bine plasați sunt Alexander Rybak din Norvegia, care a câștigat deja Eurovisionul în 2009. Dacă își va repeta isprava sâmbătă, interpretul, care aniversează 32 de ani exact în această zi, l-ar putea egala pe Johnny Legend, până acum singurul interpret care a câștigat acest concurs de două ori, în anii 1980.

Printre favoriții o mai găsim pe reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, campioană a spiritului #MeToo. Clasamentul a fost publicat pe site-ul eurovisionworld.com.

Ce poziție ar putea ocupa reprezentanții Moldovei la ediția Eurovision din acest an>>>

Aproximativ 40.000 de fani sunt așteptați în acest weekend la Lisabona pentru a asculta cântăreții care vor defila pe scena Altice Arena la finala difuzată live, în fața a puțin peste 11.000 de spectatori.

Fluxul de știri
0