Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un individ a fost reținut la Memorial de către polițiști: Iată ce a făcut acesta

Abonare
Poliția din Capitală au reținut astăzi un bărbat care a venit cu simboluri fasciste la Complexul Memorial "Eternitate".

CHIȘINĂU, 9 mai — Sputnic. În timpul acțiunilor de sărbătoare de la Complexul Memorial "Eternitate", consacrate zilei de 9 mai, polițiștii au reținut un individ care a comis acte de huliganism. Bărbatul înjura și demonstra o panglică ”Sfântul Gheorghe” cu svastică. Incidentul nu a trecut neobservat. Oamenii legii au reacționat prompt și l-au dus pe acesta la secția de Poliție.

"Un bărbat de 45 de ani a fost reținut după ce a dat dovadă de un comportament agresiv şi neadecvat, în timpul desfăşurării evenimentelor consacrate "Zilei Victoriei", la Complexul Memorial "Eternitate", a comunicat Poliția Capitalei.

Potrivit instituției, polițiştii sectorului Centru şi Batalionului de patrulare şi reacționare operative au reacționat prompt, bărbatul fiind condus la poliție pentru documentare şi stabilirea tuturor circumstanțelor.

Individul s-a ales cu dosar contravențional pentru huliganism şi nesubordonare la cererile legitime ale oamenilor legii. Acesta va achita o amendă în valoare de 1000 de lei.

Fluxul de știri
0