Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un șofer cu „sindromul BMW": De data această, prins de Poliția de Frontieră

© Sputnik / Мирослав РотарьPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ din raionul Briceni a fost prins de oamenii legii cu BMW-ul plin cu haine de contrabandă.

CHIȘINĂU, 8 mai — Sputnik. Un bărbat din raionul Briceni, în vârstă de 35 de ani, a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să introducă în țară un lot de mărfuri de contrabandă.

Captură de droguri - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil! Reținut pentru contrabandă cu „sare"

Șoferul a încărcat marfa într-un automobil de marcă BMW, cu plăcuțele de înmatriculare moldovenești. Acesta a fost prins în timp ce se deplasa pe șoseaua Briceni — Cotiujeni.

Oamenii legii au stabilit că este șoferul este locuitor al satului Larga, raionul Briceni.

„În timpul documentării conducătorului auto, pe bancheta din spate a fost observat un lot de marfă, iar ulterior s-a depistat că și portbagajul era ticsit cu articole vestimentare pentru care moldoveanul nu a putut prezenta acte de însoțire a mărfii transportate", informează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Operațiune specială în nordul țării: Un cetățean străin, reținut>>>

În scopul evaluării bunurilor și cercetării cazului sub toate aspectele legale, mijlocul de transport a fost reținut pe teritoriul sediului Sectorului Poliției de Frontieră Briceni și a fost întocmit un proces verbal.

Fluxul de știri
0