Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sunt minori, dar deja săvârșesc asemenea fapte – Poliția dă detalii

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Doi minori au fost reținuți de polițiști pentru că au furat o mașină din curtea unui boc de locuit din orașul Durlești

CHIȘINĂU, 8 mai — Sputnik. Doi minori de 15 ani din Chișinău au crezut că au dat lovitura, dar au fost reținuți de polițiști.

Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Societate
Viață pe picior mare - au furat în trei 20 de milioane

Minorii au furat o mașină de model "Opel Astra" care era parcată în curtea unui bloc de locuit din strada Plopilor al orașului Durlești. Aceștia au furat cheia de la automobil, au pătruns în interior și s-au făcut nevăzuți. 

Proprietarul automobilului a alertat poliția în data de 27 aprilie dimineața, când a observat că mașina lipsește din curte. Ulterior, polițiștii au depistat automobilul abandonat pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Durlești.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea automobilului. Întrucât bănuiții nu au atins vârsta majoratului, sunt cercetați penal în stare de libertate. Minorii nu sunt la prima ispravă de acest fel, aceștia au mai fost reținuți și documentați de Poliția Capitalei pentru infracțiuni similare. Potrivit legislației penale în vigoare, minorii riscă până la 5 ani de pușcărie.

Fluxul de știri
0