Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Duma de Stat l-a confirmat prin vot pe Medvedev în fruntea Guvernului

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин и кандидат на пост премьер-министра РФ Д. Медведев приняли участие в пленарном заседании Госдумы РФ
Президент РФ В. Путин и кандидат на пост премьер-министра РФ Д. Медведев приняли участие в пленарном заседании Госдумы РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Duma de Stat de la Moscova l-a confirmat pe Dmitri Medvedev în funcția de prim-ministru al Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 8 mai — Sputnik. Pentru confirmarea lui Dmitri Medvedev în funcția de prim-ministru au votat 374 de deputați sau 83,1 la sută, în condițiile în care erau suficiente și 226 de voturi. Împotrivă s-au pronunțat 56 de deputați.

Candidatura lui Medvedev a fost susținută de fracțiunile Partidului Liberal Democrat și "Edinaia Rosia", în timp ce cele ale Partidului Comunist și "Spravedlivaia Rosia" s-au pronunțat împotrivă.

Votul a fost deschis și a constitui singura chestiune din agenda Dumei din această ședință.

La ședință a participat și președintele Vladimir Putin care l-a înaintat pe Medvedev și care a remarcat că acesta a condus Guvernul în ani grei.

Fluxul de știri
0