Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Reniță: Putin rămâne în topurile preferințelor și pentru că susține valorile tradiționale

© Sputnik / Miroslav RotariВалерий Реницэ
Валерий Реницэ - Sputnik Moldova
Abonare
Pe data de 7 mai, la Moscova, a avut loc inaugurarea președintelui ales al Federației Ruse, Vladimir Putin. La alegerile din 18 martie curent, Vladimir Putin a obținut un nou mandat cu votul a 76,69 la sută dintre alegători.
Reniță: Putin rămâne în topurile preferințelor și pentru că susține valorile tradiționale

Putin este apreciat nu doar de propriul său popor, ci și de oamenii din alte țări. În perioada 22- 27 martie 2018, cetățenii din câteva țări au fost întrebați, în cadrul unui sondaj de opinie, cine, în opinia lor, sunt cei mai puternici lideri din lume.

Potrivit sondajului, în favoarea lui Putin s-au pronunțat 34 la sută dintre persoanele chestionate din Franța și Germania, 38 la sută din Italia, 26 la sută din Marea Britanie și 23 la sută din SUA.

Jurnalistul și comentatorul politic Valeriu Reniță a declarat pentru studioul de radio Sputnik Moldova că Putin se bucură de popularitate și susținere inclusiv în țările europene din motiv că promovează valorile tradiționale.

Fluxul de știri
0