Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Premieră: Cu ce a surprins Putin publicul la ceremonia de inaugurare

© Пресс-служба Президента РФ / Accesați arhiva multimediaAutomobilul Kortej la ceremonia de inaugurare a președintelui Vladimir Putin
Automobilul Kortej la ceremonia de inaugurare a președintelui Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a surprins invitații la ceremonia de inaugurare cu un nou automobil rusesc destinat înalților demnitari ai statului rus.

CHIȘINĂU, 7 mai — Sputnik.  Președintele ales al Federației Ruse, Vladimir Putin, a venit la ceremonia de inaugurare cu un nou automobil.

Гости, приглашенные на церемонию инаугурации Президента РФ  В. Путина - Sputnik Moldova
Rusia
Oficial: Putin a preluat noul mandat de șef al statului rus

De această dată, liderul rus nu a venit cu tradiționalul Mercedes, ci cu o limuzină rusească "Kortej". Noul automobil de culoare neagră are un element specific — o ramă argintie pe capota din față.

Persoanele prezente la ceremonia de inaugurare de la Kremlin au întâmpinat cu aplauze această apariție transmisă în direct. "E mai tare decât a lui Trump", a observat unul dintre oaspeți.

Proiectul „Kortej" presupune construcția unor noi serii de automobile — limuzină, sedan și minivan, destinate înalților funcționari ai statului rus.

Ce le-a transmis Putin compatrioților în alocuțiunea sa de inaugurare>>>

Ministrul rus al Industriei și Comerțului, Denis Manturov, anunțase anterior că automobilul este gata din punct de vedere tehnic pentru ceremonia de inaugurare a președintelui.

Fluxul de știri
0