Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pisicile neobişnuite care fac furori pe Internet: Foto şi video adorabile

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaРебенок с кошкой породы ориентальная на Международной выставке кошек "Кэтсбург-2015" в Москве
Ребенок с кошкой породы ориентальная на Международной выставке кошек Кэтсбург-2015 в Москве - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Multe pisici devin celebrități pe reţelele de socializare şi ajung să aibă mai mulți fani decât vedetele din lumea cinematografiei sau a muzicii. Vă prezentăm o listă cu cele mai faimoase „staruri" din lumea pisicilor, care au făcut senzaţie printre milioane de utilizatori.

BUCUREȘTI, 6 mai — Sputnik, Doina Crainic. Printre acestea este Narnia, un motan cu ochi albaștri, cu un aspect fizic neobişnuit: are o fața dublă. Este o pisică de tip „chimera". În cazul acestui exemplar, celulele conțin două tipuri diferite de ADN.

​Zarathustra, pisica roşie dolofană, imortalizată în artă

Pisicile mari sunt frumoase. Mai ales cele roşii. Pictoriţa rusă Svetlana Petrova a avut ideea de a picta după marile tablouri clasice, în care şi-a introdus însă pisica. Prezența pisicii ei în aceste tablouri poate părea puțin ciudată, însă este foarte amuzantă. Zarathustra se află în centrul unor tablouri mari în care sunt reproduse picturi clasice şi moderne.

​Coby, pisica cu ochi de safir

Coby i-a captivat pe utilizatorii reţelelor de socializare. Proprietarul pisicii și-a deschis contul Instagram în 2015. De atunci au făcut furori imaginile cu pisica lui superbă.

Sam, motanul îngrijorat

Din cauza celor două mici pete negre de deasupra ochilor, care arată ca nişte sprâncene, Sam pare să fie mereu îngrijorat de ceva.

Banye, pisica mirată mereu

Având o pată rotundă neagră chiar pe şi sub bot, această pisică pare că nu încetează niciodată să se mire. Astfel că a ajuns să fie poreclită pisica OMG („Oh My God").

Garfi, pisica îmbufnată

Această pisică pare morocănoasă și dă impresia că este supărată tot timpul. Astfel, nu întâmplător a fost poreclită drept „motanul căruia nu îi plac zilele de luni".

Hamilton, pisica cu… mustață

În timp ce unii oameni petrec mult timp în baie în fiecare dimineață pentru a-şi aranja mustaţa, Hamilton nu are deloc bătăi de cap în acest sens. Cele două pete albe, curbate perfect, îi creează o mustaţă impecabilă.

Grumpy, cel mai posac motan

De la prima fotografie cu această pisică, postată pe Twitter în 2012, pisica a făcut senzaţie printre utilizatori, unii dintre aceştia suspectându-l pe proprietar că a folosit un software de editare a fotografiilor. Dar proprietarul animalului a publicat apoi imediat o înregistrare video pentru a înlătura îndoielile. Pisica suferă de o boală numită nanism felin și de malocluzie dentară, care o face să pară atât de morocănoasă.

​Lil Bub, pisica cu limba scoasă afară

Aceasta pisica a devenit faimoasă pe Internet din cauza aspectului ei ciudat. Maxilarul ei inferior nu s-a dezvoltat pe deplin din cauza nanismului de care suferă pisica, astfel că limba îi atârnă permanent.

Fluxul de știri
0