Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Gheorghe Andronic a depășit cea mai grea perioadă din carieră ! Vezi ce s-a întâmplat

© Photo : site-ul oficial "Milsami"Gheorghe Andronic
Gheorghe Andronic - Sputnik Moldova
Abonare
Considerat a fi unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai momentului, mijlocașul echipei Milsami Orhei, dar și al echipei naționale, Gheorghe Andronic, a revenit pe teren.
Gheorghe Andronic a depășit cea mai grea perioadă din carieră ! Vezi ce s-a întâmplat

Jucătorul vulturilor a avut o perioadă de refacere complicată, după o perioadă de opt luni în care a suferit două intervenții chirurgicale.

"A fost cea mai grea perioadă de când joc fotbal profesionist. Am stat prea mult în afara terenului. Sper că am scăpat de ghinion. Sunt gata să joc și sper cât mai curând să fiu convocat și la echipa națională", a declarat Gheorghe Andronic.

Fostul jucător al echipei Dinamo Zagreb, HNK Gorica (Croația) dar și altor două formații suedeze IFK Varnamo și IF Degerfors, susține că se simte cu mult mai bine decât înaintea accidentării și că își dorește foarte mult să evolueze într-un campionat străin.

"Eram prea tânăr când am plecat la Dinamo Zagreb și nu eram pregătit psihologic. Starea morală a jucătorului contează cel mai mult. Dacă ai capacitatea să te adaptezi psihologic la un alt mediu, altă mentalitate, echipă, ai toate șansele să joci la un club din afara țării" a mai adăugat fotbalistul.

Care sunt alte motive pentru care unul dintre cei mai tehnici jucători moldoveni nu a putut să evolueze în străinătate aflați din interviul acordat în exclusivitate pentru Radio Sputnik Moldova.
De asemenea află părerea tânărului fotbalist, Cristian Ursu, legitimat la Codru Lozova, despre nivelul Diviziei A din acest sezon.

Fluxul de știri
0