Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Operațiune specială în nordul țării: Un cetățean străin, reținut

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean străin va fi cercetat penal după ce a încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră - iată ce a vrut sa facă.

CHIȘINĂU, 5 mai — Sputnik. Un cetățean al Ucrainei, în vârstă de 49 de ani, a fost reținut de polițiștii de Frontieră în cadrul operațiunii AXE III, privind contracararea cazurilor de introducere ilicită a pesticidelor contrafăcute sau neomologate.  Acesta a încercat să introducă ilegal în țara noastră 94 de litri de pesticide. Cazul a fost înregistrat la punctul de trecere a frontierei Grimăncăuți.

Potrivit instituției, bărbatul, aflat la volanului unui automobil de model Volkswagen Golf înmatriculat în Ucraina, a declarat că scopul vizitei sale în Moldova ar fi unul personal și că nu ar avea nimic de declarat. Însă, în urma verificărilor întreprinse în comun cu angajații Serviciului Vamal, oamenii legii au depistat 21 de butelii a câte 4,5 litri fiecare, pline cu pesticide. Acestea erau ascunse sub bancheta din spate a mașinii și în locul pentru roata de rezervă.

Bărbatul urmează să fie cercetat penal pentru contrabandă.

Fluxul de știri
0