Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Glume de prost gust: Fapta unui bărbat care le-a dat bătăi de cap polițiștilor

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение телефон
исправительное учреждение телефон - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de la Botanica riscă privațiune de libertate după ce a decis să facă o glumă de prost gust împreună cu prietenul său recidivist.

CHIȘINĂU, 4 mai — Sputnik. Un bărbat din Capitală ar putea ajunge pentru o glumă de prost gust. Polițiștii l-au identificat pe cel care a anunțat pe 11 aprilie că incinta Direcţiei de Învăţământ din sectorul Botanica al Capitalei ar fi minată.

Potrivit Poliției, este vorba de un bărbat din Capitală în vârstă de 48 de ani. În cadrul audierilor el a mărturisit că a decis să facă o glumă împreună cu un prieten de-al său de 39 de ani, care anterior a fost judecat.

El a fost reținut de polițiști. Acesta este suspectat de alertă falsă cu bombă în incinta Direcţiei de Învăţământ din sectorul Botanica al Capitalei.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru Comunicarea mincinoasă cu bună ştiinţă despre actul terorist, care se pedepsește cu amendă de la 4 la 10 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0