Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Flăcări în Capitală: Arde un chioșc și un automobil - Foto

Abonare
Două accidente de proporții au izbucnit în Capitală.

CHIȘINĂU, 4 mai — Sputnik. O gheretă de pe strada Aleco Ruso din sectorul Ciocana al Capitalei a izbucnit în flăcări. La fața locului au intervenit două autospeciale care încearcă să potolească flăcările. Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se vede că incendiu este destul de puternic, întrucât s-a format un nor de fum dens în imediata apropiere. 

Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză au pornit flăcările. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a aprins ghereta.

Un alt incendiu a izbucnit în sectorul Buiucani al Capitalei. O mașină a ars în totalitate în apropiere de Parcul de troleibuze nr.1 de pe strada Mitopolitul Dosoftei, 146. Aceasta s-a aprins chiar în mijlocul străzii. Pompierii au reușit să stingă incendiul, însă din automobil nu a mai rămas decât carcasa de metal. Deocamdată nu se cunoaște care este cauza izbucnirii flăcărilor și nici dacă a avut de suferit cineva.

© Photo : Facebook / Город без маршруток! Водители помогают пешеходамUn automobil a ars pe str. Mitropolit Dosoftei, Chișinău
Un automobil a ars pe str. Mitropolit Dosoftei, Chișinău - Sputnik Moldova
Un automobil a ars pe str. Mitropolit Dosoftei, Chișinău

 

Fluxul de știri
0