Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cumplit: În fiecare zi câte un mort pe șosele: Astăzi la Răzeni, Ialoveni

© Photo : IP IaloveniAccident rutier în apropiere de Răzeni
Accident rutier în apropiere de Răzeni - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană a murit, iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost implicați într-un teribil accident rutier.

CHIȘINĂU, 4 mai — Sputnik. După groaznicul accident de ieri, care a avut loc pe șoseaua Chișinău-Orhei-Bălți și în care un tânăr și-a pierdut viață, un alt accident tragic a avut loc astăzi, în apropierea satului Răzeni, Ialoveni. 

"Un automobil de model Ford, la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani, a lovit din spate o mașină ce aparține unei școli de instruire auto. La volanul mașinii era o femei, iar pasager era instructorul. În urma impactului șoferul din mașina de model Ford a murit pe loc, iar pasagerul a fost transportat în stare gravă la spital. La urgență au ajuns și cele două persoane care se afla în mașina care aparține școlii auto", a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetco.

Cele trei persoane sunt internate la Spitalul de Urgență din Chișinău. Cauza producerii accidentului urmează să fie stabilită de oamenii legii.

© Photo : IP IaloveniAccident rutier în apropiere de Răzeni
Accident rutier în apropiere de Răzeni - Sputnik Moldova
Accident rutier în apropiere de Răzeni

Fluxul de știri
0